Dorn Terapi

Dorn terapi er en Terapiform udviklet i Sydtyskland i 1970 erne, af en mand som hedder Dieter Dorn, det ligner Kiropraktik men er i virklighed helt forskellig. det er ikke kun en metode til at genoprette hvirvler den genopretter hele mennesket , både kroppe og sjæle og forener begge igen.

Rygsøjlen er årsag og virkning i sig.

Fra rygmarven forsynes og styres alle organer og nerver ,derfor er det vigtig at rygsøjlen sidder korrekt. En skævhed eller deformitet kan forårsage forskellige symptomer eller sygdom fx : kramper eller uro  i benene, migræne , forstyrrelse i hjerterytmen ,mv

Forskellen mellem Kiropraktik og Dorn terapi : hos Kiropraktik er korrekturen i stilstand og Pat. er passiv, hos Dorn sker korrekturen i bevægelse og Pat. er aktiv, og der laves flere gentagelse .

Dorn terapi kan meget fint kombineres , både med Massage ( Breuss) eller Akupunktur men det kan også  stå alene.

pris:
45 min 400

Kontakt os

Kontakt os i dag – og få en snak om dine muligheder. Vi har åbent efter aftale, så send en mail og vi finder ud af en tid til dig!
    Jeg er informeret om, at de oplysninger jeg afgiver, journalføres og opbevares med henblik på dels opfyldelse af behandlerens jorunalpligt, dels for at lette behandlingerne ved, at oplysningerne samles ét sted. Jeg giver samtidig tilladelse til, at nedenstående behandler har min tilladelse til at kontakte mig i forbindelse med eventuelle undersøgelser/forskningsprojekter eller lignende, med det formål at belyse behandlingsindsatsens virkning/anvendelsesmuligheder/begrænsninger.