MASSAGE


Massage

Massage kan hjælpe og giver velvære!

Massage løsner muskler og sener, fjerner affaldsstoffer og øger blodgennemstrømning, bevægelighed i muskler og led bliver forbedret, kort om Massage giver en bedre balance i muskulaturen og giver velvære.

Jeg massere ved Nakke og rygproblemer,hovedpine og ondt i skulder men  også ved arbejdsskader som tennisalbuer, musearm, muskelinfiltration og lignende eller bare forbyggende.

Med en jævnlig vedligeholdelse, bare med 1 gang månedlig kan de fleste problemer så som hovedpine og Nakke,- Skulderproblemer  holdes væk.

Jeg tilbyder også virksomhedsmassage, enten i min egen klinik eller jeg kører også ud, ring og høre om mugligheder .

Priser :
30 min. 275,-
45 min. 375,-
60 min. 550

Kontakt os

Kontakt os i dag – og få en snak om dine muligheder. Vi har åbent efter aftale, så send en mail og vi finder ud af en tid til dig!
    Jeg er informeret om, at de oplysninger jeg afgiver, journalføres og opbevares med henblik på dels opfyldelse af behandlerens jorunalpligt, dels for at lette behandlingerne ved, at oplysningerne samles ét sted. Jeg giver samtidig tilladelse til, at nedenstående behandler har min tilladelse til at kontakte mig i forbindelse med eventuelle undersøgelser/forskningsprojekter eller lignende, med det formål at belyse behandlingsindsatsens virkning/anvendelsesmuligheder/begrænsninger.