Øjenakupunktur

Med Acu-nova kan vi også behandle de uhelbredelige øjenlidelser:

  • AMD( Øjenforkalkning)
  • Grøn Stær
  • Kikkertsyn

Alle andre øjenlidelser ( ikke nærsynede, farveblind eller skele )
Selvfølgelig virker det også på alm. Aldersbetinget nedsat syn eller på nedsat syn efter fx blodprop .
80% af alle Patienter har en gavnlig effekt med øjenakupunktur, forbedring af synevner ligger mellem 10 % og 80%

Hvordan forgår det så ?
Inden jeg starter et Behandlingsforløb laver jeg en øjentest og vurderer deres chancer. Bagefter får  patienten lov til at mærke en Behandling.
Som alle andre Aculine punkter ligger også øjenpunkter rundt om leddene i denne tilfalde fingrene og tæer, dvs. det er kun 6 nåle som skal bruges til en behandling.
Der behandles 10 dage i træk , 2uger med 2 behandlinger dagligt, som varer 30 min per behandling , 1 times pause og igen 30 min. behandling.
Bagefter nedsætter jeg behandling til 1 gang i ugen i 3 uger, 1 gang efter 14 dage vedligeholdes med 1 månedlig behandling.

Priser :
4500,- for de 14 dage intensive behandling, ( hvis synet ikke blevet bedre end 10%  betales der kun 50% af beløbet og behandlingen stoppes.)

Mere om øjenakupunktur acunova

 

 

Kontakt os

Kontakt os i dag – og få en snak om dine muligheder. Vi har åbent efter aftale, så send en mail og vi finder ud af en tid til dig!
    Jeg er informeret om, at de oplysninger jeg afgiver, journalføres og opbevares med henblik på dels opfyldelse af behandlerens jorunalpligt, dels for at lette behandlingerne ved, at oplysningerne samles ét sted. Jeg giver samtidig tilladelse til, at nedenstående behandler har min tilladelse til at kontakte mig i forbindelse med eventuelle undersøgelser/forskningsprojekter eller lignende, med det formål at belyse behandlingsindsatsens virkning/anvendelsesmuligheder/begrænsninger.